DMCA

ENGLISH

AnimeDrive.hu is not responsible for content displayed within the pages. Videos, Image, music and other content displayed on the site’s pages are not owned or stored by the author of the site. All videos, images, music (excluding the site logo) is taken from 3rd party sites.

AnimeDrive.hu doesn’t upload any copyrighted content to its own server or upload to any 3rd party servers and host the links on the site’s pages. AnimeDrive.hu merely displays links from 3rd party sites on the site with an interface for the convenience of the user (including blocking advertisements and trackers from these third party sites).

AnimeDrive.hu just crawls links from websites such as indavideo.hu and remove the ridiculous amount of ads using a few HTML and linking tricks, then AnimeDrive.hu links or embeds that same content that was uploaded by the previously mentioned third parties.

By clicking on any Links to videos while surfing on AnimeDrive.hu you watch content uploaded by third parties and hosted on third parties and AnimeDrive.hu can’t take the responsibility for any content hosted on other sites.

All trademarks, Videos, trade names, service marks, copyrighted work, logos referenced herein belong to their respective owners/companies. AnimeDrive.hu is not responsible for what other people are uploading to 3rd party sites.

We encourage all copyright owners, to recognize that videos embedded are from other various site like included above!. If you have any legal issues please contact appropriate media file owners / hosters.

Contact
If for any other reason you want to get in contact with us, use the following email address: [email protected]

MAGYAR

Az AnimeDrive.hu nem vállal felelősséget az oldalakon megjelenő tartalmakért. Az összes videó, kép, zene és a webhely oldalain megjelenő egyéb tartalom nem a webhely szerzője tulajdonában van, és nem tárolja azokat a szerverein. Minden videó, kép, zene (a webhely logója kivételével) harmadik fél webhelyeiről származik.

Az AnimeDrive.hu semmilyen szerzői joggal védett tartalmat nem tölt fel saját szerverére, és nem tölt fel harmadik fél webhelyeire sem semmit majd linkeli be az AnimeDrive.hu oldalain. Az AnimeDrive.hu csak harmadik fél webhelyeire mutató linkeket jeleníti meg a felhasználók kényelmét szolgáló interfésszel (ideértve a reklámok és nyomkövetők blokkolását a harmadik féltől származó tartalmon).

Az AnimeDrive.hu csak feltérképezi az olyan webhelyek linkjeit, mint az indavideo.hu, és eltávolítja a hírdetéseket, majd az AnimeDrive.hu linkeli vagy beágyazza ugyanazt a tartalmat amelyet a korábban említett harmadik felek töltöttek fel.

Az AnimeDrive.hu-n való böngészés közben a videókra mutató linkekre kattintva megtekintheti a harmadik fél által feltöltött tartalmat amelyet az adott harmadik fél tárol, valamint az AnimeDrive.hu nem vállalhat felelősséget semmilyen tartalomért amelyek harmadik felek által vannak kiszolgálva.

Minden itt hivatkozott védjegy, videó, márkanév, szolgáltatási védjegy, szerzői jogi védelem alatt álló mű, logó a megfelelő tulajdonosokhoz / vállalatokhoz tartozik. Az AnimeDrive.hu nem felelős azért, amit mások feltöltenek harmadik felek webhelyeire.

Arra ösztönzünk minden szerzői jog tulajdonost, hogy ismerjék fel, hogy a beágyazott videók más, a fentiekben felsorolt webhelyekről származnak !. Ha bármilyen jogi problémája van, kérjük, forduljon a megfelelő médiafájl-tulajdonosokhoz / -kiszolgálókhoz.

Kapcsolat
Ha bármilyen más ok miatt kapcsolatba szeretne lépni velünk, használja a következő e-mail címet: [email protected]

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.