Muv-Luv Alternative: Total Eclipse

A Muv-Luv története szerint a BETA nevű idegen faj megtámadta a Földet 1973-ban. Véres harcok árán sem sikerült megakadályozni, hogy a Földre tegyék a tappancsukat. 1998-ra elérték Japánt is. 2001-re a Föld népessége 1 milliárdra csökkent. A Muv-Luvból több light novel és visual novel jelent meg, ezeknek szereplői eltérőek a Total Eclipsétől, szóval rájuk nem térnék ki. Na folytassuk... A 70-es években gyártásra kerültek a TSF-ek (Tactical Surface Fighter). Ezek a mechák bizonyultak a BETA elleni küzdelemben a leghatásosabb fegyvernek. Ezeket EISHIK irányítják, akik a nevüket a „halál előtti 8 percről” kapták (Eight Minutes of Death), mivel az első generációs TSF-ek túlélési ideje ennyi volt. Az ebben a világban lévő organizációk:

MEGTEKINTÉS: 6,172
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-07-02
STÚDIÓ: Satelight
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: Miamitoibiza
FELTÖLTVE: 2022-06-28 18:00:24
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.