Clannad

Mindenki el tudja képzelni, milyen lehet, ha egy évet ki kell hagyni a suliból betegség miatt. Ennél még talán az rosszabb, ha ez az év az utolsó, és mikor évismétlésre kerül sor, már nincsen senki ismerős, mindenki végzett. Ebben a helyzetben kell továbblépnie Furukawa Nagisának, újra be kell illeszkednie, ehhez pedig barátokat kell szereznie. Ami mégis különleges ebben a lányban, hogy bár magányos, mégis úgy indul neki az első napnak is, ahogy általában a dolgokhoz hozzááll: kicsit félénken, hezitálón, de nagy szeretettel, csupa szívvel. Furukawa ellentéte Okazaki Tomoya, egy fiú, akinek minden nap ugyanolyan, aki nem igazán kedveli sem az iskolát, ahol tanul, sem a várost, ahol él. Családi háttere sem egyszerű, ami magyarázat lehet, hogy miért látja így a világot. A történet e két különböző személyiség találkozásával indul. Ez egy reggelen történik, amikor mind a ketten iskolába tartanak, majd úgy hozza a sors, hogy ebédszünetüket is együtt töltik, és kicsit jobban megismerik egymást. Furukawa elmondja, hogy magányos, Okazaki pedig javasolja neki, hogy lépjen be valamelyik délutáni szakkörbe (klubba). A lány meg is fogadja a tanácsát, de kiderül, hogy a színjátszó kör, amibe annyira szeretett volna belépni, már megszűnt. A lényeg, hogy főhőseink nem adják itt fel, ha nincs színjátszó kör, akkor csinálni kell, és neki is állnak, hogy megalapítsák. Megindul a toborzás, de már a plakátok kihelyezése után is problémák támadnak. A sorozat persze nem csak erről szól, ez az alap, amiről indít, építkezik. Később a színjátszókör-alapítás kicsit háttérbe szorul, amit egy különleges lány felbukkanása okoz. Eközben az iskolában egy szellem lánynak a feltűnéséről is járja a szóbeszéd. Ami pedig nagyon szembetűnő, az a változás, ami Okazaki személyiségében bekövetkezik, azáltal, hogy Furukawának segít, és hamarosan közös céljaik érdekében cselekszik. Többé már egyikük sem fogja magányosnak érezni magát.

MEGTEKINTÉS: 38,255
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2007-10-05
STÚDIÓ: Kyoto Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 23/23
FORDÍTÓ: Daikirai
FELTÖLTVE: 2022-07-01 12:19:54
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.