Tokyo Ghoul:Re

Tokyo Ghoul:re

A Commission of Counter Ghoul az egyetlen szervezet, mely felveszi a harcot a ghoulokkal szemben, és képesek bármilyen eszközt bevetni a cél érdekében. A legújabb fegyverük ebben a rejtett háborúban még kísérleti fázisban van, és ghoul erővel ruházza fel a nyomozóikat. Sem az eljárás, sem a csapat nem volt még tesztelve, ezért Haise Sasaki kapja a feladatot, hogy kiképezze őket. Nehéz helyzetbe kerül, mert nem csak a saját maga bizonytalanságával kell megküzdenie, de a csapata valamennyi tagjának elég problémás személyisége van.

MEGTEKINTÉS: 104,614
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-04-03
STÚDIÓ: Studio Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 0000-00-00 00:00:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.