Gravitation

Shindou Shuichi egy feltörekvő, 19 éves fiatal énekes, aki bandájával, a Bad Luckkal akar befutni. A bandát legjobb barátjával, Nakano Hiroshival alapította, és céljuk, hogy olyan híresek legyenek, mint a már feloszlott Nittle Grasper. Egy este Shuichi a dalszövegeit nézegeti a parkban, amikor a szél kikapja a kezéből a papírt, és egy idegen, szőke férfi kezébe fújja. A férfi egyszerűen közli Shuichival, ahogy semmi tehetsége a dalszövegíráshoz, és foglalkozzon inkább mással. Shuichi persze majd megőrül, hogy megtudja, ki ez a pimasz férfi, akiről később kiderül, hogy a híres BL-író (BL = Boys Love, vagyis homoszexuális cucc), Eiri Yuki. Itt kezdődik Shuichi és Eiri kapcsolata.

MEGTEKINTÉS: 13,768
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2000-10-04
STÚDIÓ: Studio Deen
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: AnimGo
FELTÖLTVE: 2022-07-01 13:22:17
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-12-14 14:01:09

Köszönöm szépen ez az anime jó volt remélem hogy sok ehhez hasonló animét láthatók még.

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.