Tokyo Ghoul:Re 2

Tokyo Ghoul:Re 2

A Tsukiyama családi megsemmisítési művelet lezárása után a Commission of Counter Ghoul (röviden CCG) tagjai hatványozottan megnőttek hatalmukon, és továbbra is azt a célt követik, hogy Japánban minden ghoult megsemmisítsenek. Miután lemondott a Quinx Squadról, a most érzelemmentesnek tűnő Haise Sasaki egyre több feladatot kezd el vállalni a CCG-től, a nehézségekre való tekintet nélkül. Üres megnyilvánulásai ellenére Ken Kaneki emlékei felújulnak Haise-ban, belső konfliktusok állapotába kerülve. Eközben új, hideg szívű viselkedése kihat a körülötte lévő emberekre. A Quinx Squad zavarban marad, és egyik tagjuk halálával kell megbirkózniuk korábbi mentoruk támogatása nélkül.

MEGTEKINTÉS: 92,516
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-10-09
STÚDIÓ: Studio Pierrot
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 0000-00-00 00:00:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.