Swallowed Star

Tunshi Xingkong

Egy nap egy ismeretlen RR-vírus jelent meg a Földön, és a világ katasztrófába zuhant. A fertőzött állatok ijesztő és tömegesen támadó szörnyekké mutálódtak. Amikor az emberek a pusztulással szembesülnek, falakat építenek és bázisvárosokat építenek az ember utolsó bástyájaként. Az emberiség által ebben az időszakban átélt megpróbáltatásokat "Nirvána időszakának" nevezik. A szélsőséges életkörülmények között az emberi erő is fokozatosan fejlődik és fejlődik, és kialakulnak a harcművészetek, és az emberi erő minőségileg növekszik a korábbiakhoz képest. A legjobbakat pedig harcosoknak nevezik. A 18 éves Luo Feng is arra törekszik, hogy közéjük tartozzon. Jelenleg a főiskolai felvételi vizsgát fogja letenni, és élete válaszútvonalán választás előtt áll, de hirtelen egy szörny támadása befolyásolja élete pályáját. A hatalmas szörnyek fenyegetése alatt a város lakói veszélyben vannak, de a hadsereg tehetetlen. Egyetlen katona állt ki és tartotta fenn a bázisváros biztonságát. Luo Fenget megfertőzi egy harcos erő, és titokban úgy dönt, hogy harcos lesz, hogy megvédje szeretteit. Ez mindennek a kezdete, Luo Feng harcművészi útjának kiindulópontja, és egyben legendás életének kezdete. Luo Feng arra törekszik, hogy harcművész legyen, de az út nem zökkenőmentes. Az első dolog, amivel meg kell küzdenie, az a külső környezet hatása, amely számára nem látható. Luo Feng családjának állapota riasztó, az élet nehéz, szülei nem tudtak több segítséget nyújtani, csak saját erejére támaszkodhatott. Végül az állandó kemény munka mellett Luo Feng tovább kutatja saját lehetőségeit, és felismerik megnövekedett képességeit és önfejlesztését. Nem csak azt, hogy Luo Feng nemcsak a család eltartásának terhét vállalta, hanem más igazságossági harcosokhoz is csatlakozott, hogy szembenézzenek a gonosz szörnyekkel, hogy megvédjék az emberiség hazáját és az emberiség jobb túlélését és fejlődését. Egy kétségbeesett végveszélyes helyzetben Luo Feng és a többi katona el tudja-e űzni a szörnyeket, és sikeresen meg tudja-e védeni az emberek világát?

MEGTEKINTÉS: 25,231
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2020-11-29
STÚDIÓ: Sparkly Key Animation Studio
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: AstaroSub
FELTÖLTVE: 2022-07-08 13:52:40
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.