Danmachi: Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka II

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? II

Hestia istennő és gyermekeBell már a történet elején egy igen színvonalas eseményre kap meghívást Apolló istentől és családjától, ahová mint aprócska család, elmennek, barátaikat is meginvitálva. Sejtik ám, hogy valami nincs rendben, de egészen az este előrehaladtáig nem derül ki, mi is az. Persze, hogy Bellre mindenki szemet vet, így nincs ez másképp Apollónál sem, szeretné megszerezni őt a gyűjteményébe, így kitalál egy megfelelő módszert erre. Nem szeretném elárulni, hogy mi fog történni a következő pár epizódban, mert nagyon izgalmas, sok benne a cselszövés és az okoskodás, és természetesen hősünk sosem adja fel, hogy még tovább erősödjön, hiszen leginkább még mindig az hajtja, hogy majd Aiz mellé állhasson egyszer

MEGTEKINTÉS: 85,440
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2019-07-13
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Daikirai
FELTÖLTVE: 2022-07-09 11:11:06
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.