Danmachi: Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Movie: Orion no Ya

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?: Arrow of the Orion

Egy újabb fesztivál közeleg, így Hestia istennő, Bell, Lili és Welf megbeszélik, hogy együtt ellátogatnak rá, és szórakoznak egy kicsit. Összefutnak Aiz-zal és Lefiya-val is, és már épp kezd elharapózni a vita, mikor meghallják Hermes isten hangját, amint játékra invitálja a közönséget. Kicsit excalibur kard kihúzás szintű verseny bontakozik ki, de itt egy dárdát kell kihúzni a kristályok közül. Aiz és Lefiya jelentkezik, ám mindketten kudarcot vallanak. Ezt követően Bell áll a színpadra, és szinte azonnal kiszabadítja a fegyvert, ám a beígért csodás utazás helyett Artemis istennő ugrik a nyakába. Később kiderül, a fegyverrel kereste a megfelelő embert, aki segíthet egy küldetésben. Na itt fogod összerakni a dolgokat, ugyanis oda tartanak, ahol az egész film kezdődött. Sok minden kiderül az újonnan felbukkant istennőről az utuk során, az már az első pillanatokban, hogy Hestia és ő a mennyekben nagy barátnők voltak. Ám valamiért más lett, de vajon mi váltotta ki ezt a változást benne? Minden kiderül, de már rátok bízom, hogy megtudjátok, Bell milyen nagy feladattal kell ismét szembenézzen.

MEGTEKINTÉS: 3,657
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2019-02-15
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2022-07-09 11:24:17
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.