Danmachi: Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria

Sword Oratoria: Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? On the Side

Loki istennő családját követhetjük nyomon az epizódokban, így a hóbortos személyét is jobban megismerjük. Főszereplőnk itt a Kardhercegnő Aiz, aki a kifejezéstelen arcával mégis rengeteg érzést tud bemutatni. Szeretne fejlődni, de mivel már eleve 5-ös szinten van, megközelítette már a felső határát annak, amit egy kalandor elérhet. Tiona és Tione is több szerepet kapnak itt, a harcos amazonokról is kiderül több, például hogy melyikőjük rajong a kapitányért, illetve melyikőjük ápol azonos problémát Loki-val. Lefiya a negyedik tagja ennek a kis csajos bandának, ő nagyon sokat fejlődik az évad végére, és bár egy iszonyat csiripelős szereplő, a végére szerintem Ti is megkedvelitek majd. Folyamatosan rivalizál és irigykedik Bell-re, egy kicsit beleszeretett ugyanis Aiz-be.

MEGTEKINTÉS: 36,483
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2017-04-15
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2022-07-09 11:29:06
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-03-01 21:03:11

az ECCHI címke lemaradt... itt-ott

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.