Made in Abyss: Retsujitsu no Ougonkyou

Made in Abyss: The Golden City of the Scorching Sun

A világon létezik egy egyedülálló hely, ami ámulattal, vágyakozással, mégis félelemmel tölti el az emberiséget: egy lakatlan sziget, melyen egy hatalmas verem található. Az emberek a gyors meggazdagodás reményében és az ismeretlen mélység vonzóereje miatt elkezdtek letelepedni körülötte, így jött létre Orth városa. Ebben a városban él Riko, akinek az a célja, hogy barlangász lehessen, és eljusson oda, ahonnan még senki sem tért vissza: az Abyss legmélyére. Ám ez nem olyan egyszerű dolog, hiszen a mélyben sosem látott élőlények és körülmények lakoznak, melyek egy felnőtt számára is életveszélyesek, nemhogy egy gyermeknek. Egy nap azonban barlangászás közben Riko egy titokzatos fiúra lesz figyelmes, akit eddig még sosem látott a felszínen. Kettejük sorsszerű találkozása olyan kalandos utazásnak a kezdete, amiről a lány szinte álmodni sem mert.

MEGTEKINTÉS: 45,247
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-07-06
STÚDIÓ: Kinema Citrus
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2022-07-09 18:39:21
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.