Ghost Hunt

A természetfeletti egy olyan megfoghatatlan dolog, amelyet az ember ősidők óta fél és tisztel. Azok az érthetetlennek tűnő jelenségek, amiket az emberek egykor nem értettek, sokáig félelemmel töltöttek el mindenkit. Ma már azonban, amikor mindent a tudomány segítségével akarnak megmagyarázni, már nincs helye az ilyesminek. Kopogó szellemek, kísértetjárta épületek, nyom nélkül eltűnő emberek, mindezt egyszerű ostobaságnak nyilvánítanák, és a fantázia birodalmába száműzik. Amikor azonban a tudomány már nem képes megmagyarázni ami történik, és emberéletek forognak veszélyben, csak azoknak a segítségére lehet számítani, akik éppen ehhez a területhez értenek.

MEGTEKINTÉS: 21,586
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2006-10-04
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: NiN
FELTÖLTVE: 2022-07-10 00:23:13
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.