Zetsuen no Tempest

Blast of Tempest

Yoshino Takigawa, egy közönséges tinédzser, titokban randizik legjobb barátja, Mahiro húgával. Ám amikor barátnője, Aika rejtélyes módon meghal, Mahiro eltűnik, és megfogadja, hogy megtalálja a felelőst, és ráveszi őket, hogy fizessenek szeretett húga meggyilkolásáért. Yoshino a szokott módon folytatja életét, és egy hónapja nem hallott Mahiróról – egészen addig, amíg nem találkozik egy furcsa lánnyal, aki fegyverrel tartja őt, és a legjobb barátja még az időben megérkezik, hogy megmentse. Yoshino megtudja, hogy Mahiro egy Hakaze Kusaribe nevű boszorkány segítségét kérte, hogy megtalálja Aika gyilkosát, és hogy létezik egy, a Kivonulás fája néven ismert entitás. A boszorkány testvére önzően ki akarja használni erejét, a világot fenyegető veszély ellenére. Hakaze azonban egy lakatlan szigetre van száműzve, és most Yoshino és Mahiro dolga, hogy segítsenek neki megmenteni a világot, miközben egyre közelebb kerül az Aika halála mögött meghúzódó igazsághoz.

MEGTEKINTÉS: 13,412
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-10-05
STÚDIÓ: Bones
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: SakuraSensei
FELTÖLTVE: 2022-07-14 12:08:06
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.