Nazo no Kanojo X: Nazo no Natsu Matsuri

Mysterious Girlfriend X: A Mysterious Summer Festival

Történetünk nyár közepén játszódik. Ezen információ birtokában a legtöbbeknek bizonyosan nem esik nehezére kitalálni: Itt bizony egy nyári fesztivál lesz a középpontban. Főhősünk, Tsubaki-kun éppen otthon tartózkodik, mikor is felfigyel rá, hogy gondoskodó nővére meglehetősen kiöltözött a már fent említett esemény alkalmából. Természetesen Tsubaki yukatája sem maradhat szekrényben, akit nővére arra utasít, hogy menjen el a fesztiválra, méghozzá egy lány társaságában. Ebből még nem is lenne bonyodalom, hisz mint tudjuk, Tsubakinak lenne kit elhívnia, csakhogy ezt rajtunk és rajta kívül nem igazán tudja senki. Na de visszatérve a történethez: Akira épp fel akarja hívni Urabét, hogy tartson vele a fesztiválra, ekkor azonban váratlan vendége érkezik, mégpedig Ueno-kun személyében. Ueno arra kéri barátját, hogy tartson vele és Oka-sannal a fesztiválra, mivel ha valaki az osztályukból kettesben látná őket, az túlontúl ciki helyzet lenne. Még ebben a jelenetben megtudjuk, hogy a találkára érkezik még egy negyedik személy is, akinek a kilétét egyelőre fedje még homály. Mivel egy közel fél órás alkotásról beszélünk, ezért úgy vélem, ennyi információ kedvcsinálónak bőven elég is. Talán annyit még elárulhatok, hogy a későbbiek folyamán két titokzatos álarcos személy is feltűnik ebben az OVA-ban, valamint egy régi emlékbe is betekintést nyerhetünk.

MEGTEKINTÉS: 1,158
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-08-23
STÚDIÓ: Hoods Entertainment
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2022-07-15 18:31:40
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.