Hoshi no Samidare

Lucifer and the Biscuit Hammer

(Felfüggesztett!) Mi lenne, ha egy nap rájönnél, hogy a Föld pusztulása a küszöbön áll? Ráadásul az emberek jó része nem is tud róla. A veszélyt nem egy idegen invázió vagy egy természeti katasztrófa jelenti, hanem egy hatalmas kalapács, ami bármelyik pillanatban lesújthat a Földre, darabokra zúzva azt. Pontosan ez az a helyzet, ami a Hoshi no Samidarében fennáll. Főhősünk, Amamiya Yuuhi egy átlagos főiskolás, aki utál kb. mindenkit, de egy nap felkeresi a Gyík Lovag, Noi Crezant (aki szó szerint egy gyík) egy gyűrűvel, és a segítségét kéri. Egy igen furcsa mesét ad elő neki egy mágusról, aki el akarja pusztítani a Földet és egy hercegnőről, aki kicsiny, de bátor sereget toboroz a gonosz mágus ellen, és szolgálataiért cserébe teljesülhet egy általa választott kívánság. Így veszi kezdetét a Hoshi no Samidare (vagy angol címén a The Lucifer and Biscuit Hammer). De vajon tényleg ilyen egyszerű lenne minden? Egy mágus és egy hercegnő? Akiknek ez elsőre igen bizarrnak tűnik, azoknak elmondanám, hogy amikor elsőnek elolvastam egy hasonló ismertetőt, nekem is az volt, de sokkal mélyebb és komolyabb dolgok lapulnak a háttérben, szóval a dolog különössége senkit ne riasszon el. Ahogy halad a történet, lassan minden furcsaságról szépen lehull a varázslatosnak tűnni akarás álarca, és egy olykor szívszorító, máskor vicces, de rendkívül emberközeli történet bontakozik ki. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy nagyon jó történetet akar megismerni.

MEGTEKINTÉS: 4,180
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-07-09
STÚDIÓ: NAZ
STÁTUSZ: Felfüggesztett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 7/24
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2022-07-17 14:27:06
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.