Soredemo Ayumu wa Yosetekuru

When Will Ayumu Make His Move?

Az elsőéves Tanaka Ayumu kilép a kendo klubból, hogy csatlakozzon az engedély nélkül működő shogi klubhoz, amelynek egyetlen tagja a bájos klubelnök, Yaotome Urushi. A shogi mester lány nagyon örül, hogy végre van egy játékostársa, és mint felsőbbéves, Urushi igyekszik a fiú shogi mentora és példaképe lenni. Túl gyakran azonban azon kapja magát, hogy elpirul zavarában, mivel a rezzenéstelen arcú Ayumu nem látja akadályát annak, hogy Urushit aranyosnak nevezze. És bár Ayumu kedveli a lányt, addig nem hajlandó szerelmet vallani, míg le nem győzi Uruahit egy shogi-játékban.

MEGTEKINTÉS: 15,818
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-07-08
STÚDIÓ: SILVER LINK.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Dark-Subs
FELTÖLTVE: 2022-08-03 12:07:03
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.