Isekai Ojisan

Uncle from Another World

Tizenhét évvel ezelőtt Takafumi nagybátyja kómába esett, miután elgázolta egy teherautó, de most felébredt, és nem lehet ráismerni. Takafumi hamarosan két bizarr dolgot fedez fel: A nagybátyja mindennél jobban becsüli a videojátékokat, és amíg kómában volt, állítása szerint egy másik világba került, mint annak hősies őrzője! Takafuminak most nemcsak egy varázserővel rendelkező nagybácsival kell együtt laknia, de a srácnak két évtized technikai vívmányairól is fel kell világosítania őt - okostelefonokról, nagy sebességű internetről, modern anime-trópusokról, valamint a 90-es évek konzolháborújának traumatikus kimeneteléről!

MEGTEKINTÉS: 32,965
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-07-06
STÚDIÓ: AtelierPontdarc
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Netflix
FELTÖLTVE: 2022-08-04 09:36:58
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.