Yu☆Gi☆Oh! Duel Monsters

Yu-Gi-Oh! (Yugioh)

3000 évvel ezelőtt az ókori Egyiptomban élt egy fáraó, s nem lehet mondani, hogy a csaták nem voltak gyakoriak ebben a korban. Egyiptom támadás alatt volt. Hogy a fáraó megmentesse Egyiptomot, fel kellett áldoznia saját lelkét, hogy létrehozhasson 7 varázslatos tárgyat, ezzel visszaverve a támadást. Meg is tette, s Egyiptom megmenekült. A 7 ikon/tárgy pedig a „Millenium Puzzle” nevet kapta. Yugi, egy átlagos középiskolás diák rábukkan a Millenium Puzzle egyik darabjára. E tárgy nagy erejének köszönhetően Yugi-nak megadatik a képesség, hogy átváltozzon Yu-Gi-Oh-vá, s hogy elő tudja idézni az ősi kártyák szörnyeit. Így hát Yugi elhatározza, hogy ő lesz a bajnok. Ehhez azonban le kell győznie Kaiba-t, a jelenlegi bajnokot. A történet elején Kaiba legyőzi Yugi nagyapját, s fogva tartja. Yugi-nak le kell győznie Kaiba-t, sikerül is neki. Szintén a történet elején történik, hogy Yugi egy titokzatos csomagot kap Maximillion Pegasus-tól (aki tulajdonképpen a Duel Monsters kártyajáték megalkotója). Mikor kinyitja, egy videót talál benne, s mikor megnézi, valami kényszeríti arra, hogy egy csatát vívjon vele az úgy nevezett „Shadow Realmban”, ahol minden megidézett szörny valódi. Yugi elveszti a meccset, s Pegasus nyereményeképp elveszi Yugi nagyapjának lelkét... Yugi-nak most el kell jutnia a „Duelist Kingdomba”, hogy megnyerje Pegasus kártyaversenyét, ha valaha látni akarja nagyapját... Vajon mi fog történni? Meglátjátok. S ha megnézitek, még nagyon sok izgalmas kaland részesei lehettek a Yu-Gi-Oh Duel Monsters sorozatban.

MEGTEKINTÉS: 88,907
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2000-04-18
STÚDIÓ: Gallop
STÁTUSZ: Folyamatban
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 130/224
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2022-08-10 21:51:15
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.