High School DxD BorN: Yomigaeranai Fushichou

High School DxD Born OVA

A történet a sorozat után játszódik, miután az Okkult kutató klub tagjai hazatértek nyári edzőtáborukból. A sztori ezúttal Issei mellett nem a háremére (ahogy az előző OVA-któl megszokhattuk), hanem a háreme egy új tagjára, illetve egy régi ellenségre koncentrál, Riser és Ravel Phenexre. Ahhoz hogy megértsük a történetet, vissza kell tekinteni az első évad végére. Ezért nem is ajánlott az előző évadok ismerete nélkül megnézni, bár nem hinném, hogy bárki is az utolsó évad extra epizódjával kezdené a megtekintését. Az első évad végén, Issei párviadalban legyőzte Risert, így szabadítva fel Riast az eljegyzésük alól. Riser, aki egész eddig a pontig veretlen volt, ezt igen csak a szívére vette. Teljesen magába fordult, nem hajlandó elhagyni a szobáját és már osztályozó játékokon se hajlandó részt venni. Ám ez egy az ő rangjában lévő démontól elfogadhatatlan. Ezért húga, Ravel Riashoz fordul segítségért, hogy helyrerázzák őt, némi kitartást neveljenek belé és nem mellékesen kigyógyítsák a sárkányfóbiájából. Issei persze elfogadja a felkérést és Tannin társaságában elviszi a Phenex testvéreket egy edzésre a sárkányok hegyeibe. Természetesen az anime nem lenne önmaga ecchi nélkül, így az alkotók tettek róla, hogy egyik lány rajongói se panaszkodhassanak a kellő mennyiségű fanservice hiányára, Issei egyre bővülő háremének minden tagját láthatjuk ruha nélkül, a régieket és újakat is beleértve. Se a humorra, rajzolásra, zenére nem lehet panasz, mind hozza azt, amit a sorozatoktól megszoktunk, így minden rajongónak mondhatni kötelező a megtekintése.

MEGTEKINTÉS: 3,608
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-12-09
STÚDIÓ: TNK
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: SaiyanRivals, Anime Center
FELTÖLTVE: 2022-08-16 13:35:56
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.