Ao Haru Ride

Blue Spring Ride

Két meghatározó érzés, a barátság és a szerelem körül bonyolódik a történet, amelyet a felső középiskolás Yoshioka Futaba szemszögéből követhetünk nyomon. A lány alsó középiskolában ki nem állhatta a fiúkat, azonban volt ez alól egy kivétel, mégpedig Tanaka-kun, aki láthatóan szintén érdeklődést mutatott Futaba iránt. A kibontakozó szerelemnek azonban hamar vége szakadt, köszönhetően egy félreértésnek, és annak, hogy a fiú az első év nyári szünete alatt váratlanul elköltözött. Főhősnőnknek azonban gyakran eszébe jut a srác, és az elszalasztott lehetőség.

MEGTEKINTÉS: 167,856
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2014-07-08
STÚDIÓ: Production I.G
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: NamiDa FanSub
FELTÖLTVE: 0000-00-00 00:00:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.