Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online

SAO Alternative Gun Gale Online

A sivatagi rózsaszínbe öltözött és egy puszta gyerek méretű, hírhedt "Pink Devil" könyörtelenül vadászik a többi játékosra a Gun Gale Online virtuális valóság játék lőfegyver-központú világában. De a való életben ez a rettegett játékosgyilkos nem egészen az, akire számítana. A félénk tokiói egyetemista Karen Kohiruimaki éles ellentétben áll játékbeli avatárjával – valójában ő is mindenki felett áll, legnagyobb megdöbbenésére. A körülötte lévő emberek fölé magasodó Karen magassága feletti bizonytalansága eléri azt a pontot, ahol a virtuális világ felé fordul menekülésért. Játékról meccsre kezd, abban a reményben, hogy aranyos, rövid karakterként megnyilvánulhat, és végül megtalálja ideális önmagát a Gun Gale Online világában. Örömteli új személyisége, LLENN szerepében tölti idejét a játékba, és ezzel megszerzi a legendás játékosgyilkos hírnevét. Amikor azonban LLENN egyik célpontja a legjobbat hozza ki belőle, végül találkozik Pitohui-val, egy képzett, de különc nővel. Pitohui gyorsan megbarátkozik Karennel, és ragaszkodik ahhoz, hogy LLENN részt vegyen a Squad Jamben, egy battle royale-ben, amely csapatokat egymással szembeállít, és addig harcol, amíg csak egy marad. A kiélezett versenyben LLENN-nek teljes eszével és akaratával kell küzdenie, ha azt reméli, hogy a csúcsra jut.

MEGTEKINTÉS: 11,158
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2018-04-08
STÚDIÓ: Studio 3Hz
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Muteki Fansub
FELTÖLTVE: 2022-09-13 09:31:16
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.