Ao no Exorcist

Blue Exorcist

A világunk két részre oszlik, amelyek olyanok akár a tükör két oldala. Az egyik felén élnek az emberek, ennek neve Assiah. A másik pedig a démonok világa, a Gehenna. Alapvetően sem az átjárás, sem bármilyen kapcsolat a két fél közt nem lehetséges. A démonok mégis képesek átjönni a világunkba, megszállva annak élőlényeit. Kivétel a Sátánt, minden démonnak leghatalmasabbikát, kinek ereje akkora, hogy Assiah egyik teste sem bírja el jelenlétét... ...és mégis született egy fia a világunkba. Rin egyszerre ember és démon, akit az Egyház emberei neveltek fel, s mostanra már kamaszfiúvá érett. A Sátán remélve, hogy fia segíti a terveiben, igyekszik a maga eléggé egyedi módján meggyőzni őt. Ám ismerjük a kamaszokat: lételemük a lázadás. Rin pedig inkább beáll ördögűzőnek, mintsem apja terveit hajtsa végre. Lehet, hogy a démoni erőkkel nem bíró ikertestvére is segíti őt a döntésének helyességében?

MEGTEKINTÉS: 180,594
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-04-17
STÚDIÓ: A-1 Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 0000-00-00 00:00:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-11-01 11:44:00

Sziasztok, ugye januárban megjelenik a kövi évad. Le fordítjátok?

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.