Ai Yori Aoshi

Kaoru Hanabishi, az egyedül élő főiskolai hallgató egy pályaudvaron találkozott egy gyönyörű, de tanácstalan, kimonóba öltözött lánnyal, aki önként vállalta, hogy elkalauzolja a keresett címre, amely történetesen a szomszédságában volt, de kiderült, hogy hogy egy üres telek legyen. Nem tudván, mi legyen a következő lépés, Kaoru behívta a lerombolt lányt a lakásába, és további nyomokat kért úti céljához. Elküldte neki két gyermek fényképét, akiket Kauru azonnal önmagának és Aoi Sakurabának azonosított, Kiderült, hogy az előtte álló lány maga Aoi Sakuraba, az eljegyzett menyasszonya, aki egészen Tokióig jött, hogy feleségül vegye őt. Felfedezése nem csak meglepő volt, hanem Kaoru emlékezetének legmélyebb részét is emlékeztette arra, hogy miért eleve otthagyta a Hanabishi családot.

MEGTEKINTÉS: 6,331
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2002-04-11
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: AnimeGun Sub
FELTÖLTVE: 2022-09-20 20:20:19
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.