Seihou Bukyou Outlaw Star

Outlaw Star

Gene Starwind mindig is arról álmodott, hogy saját hajóját vezeti a csillagok hatalmas tengerébe. Sajnos nem minden álma válik valóra, hiszen mindennapjait alkalmi munkákkal tölti partnere, James Hawking mellett a kis bolygón, a Sentinel III-on. Mindez azonban fordulatot vesz, amikor a duó elvállal egy munkát Rachel Sweettől, aki tudtukon kívül valójában egy kincsvadász betyár. A Melfina néven ismert titokzatos lány védelmével megbízott találkozó visszavonhatatlanul megváltoztatja a pár életét, ahogy kiküldik őket a nagy ismeretlenbe a rendkívül fejlett hajó, az Outlaw Star fedélzetén.

MEGTEKINTÉS: 837
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1998-01-09
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: AnimeDrive
FELTÖLTVE: 2022-09-20 23:24:02
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.