Strike the Blood II

Strike the Blood Second

Történetünk nagyjából ott kezdődik, ahol az első évad véget ér. Akatsuki Kojou, avagy a Negyedik Ős újabb kínosabbnál kínosabb helyzetekbe keveredik. Ezekből a helyzetekből sosem hiányozhat egy-egy gyönyörű lány, ilyen például Himeragi Yukina, Aiba Asagi, Kirasaka Sayaka vagy éppen La Folia. A folytatás rögtön egy ilyen konfliktussal kezdődik, melynek során Kojou megismeri Yume-chant, akit Sayaka megmentett a fogságból. Yume-chan egy succubus, egy olyan démon, amely képes irányítani az emberek elméjét, ezáltal felszínre hozva belső vágyaikat. Ám ezután Sayakának nyoma vész és hőseinkre vár a feladat, hogy megtalálják őt. De vajon mi köze van ehhez Aiba Asaignak és a rejtélyes Cain Papnőnek? A második fejezet középpontjában Akatsuki Kojou családja áll. Felbukkan eddig ismeretlen apja, Akatsuki Gajou, aki sok tekintetben (főleg perverzségben) hasonlít fiára. Gajou családi látogatásra magával viszi Nagisát. Ez idő alatt Kojou Itogami szigeten tölti idejét, egészen addig, míg furcsa üzenetet nem kap húgától. A Negyedik Ős elhatározza, megszökik kéretlen fogságából, és megmenti testvérét. Ebben próbálja megakadályozni tanára, Natsuki-chan és az Oroszlánkirály Szervezet. Történetünk vége sem lehet átlagos, hiszen egyre többen ismerik fel a Negyedik Őst. Vajon hogyan reagálnak az emberek? Hogyan reagál Aiba Asagi? És miért bukkan fel mindig Dimitrie Vatler?

MEGTEKINTÉS: 12,825
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2016-11-23
STÚDIÓ: SILVER LINK.
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 8/8
FORDÍTÓ: Yoru-subs
FELTÖLTVE: 2022-09-25 22:31:37
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.