Tensei shitara Ken Deshita

Reincarnated as a Sword

Ezen anime hősének nem szokványos reinkarnációban van része, ugyanis kardként születik újjá egy fantasy világban, ahol utazását egy vadállatokkal teli erdő közepén kezdi, hol egy sebesült lányba botlik, aki kétségbeesetten menekül az életéért. Miután megmenti őt főszereplőnk, a lány Fran néven mutatkozik be, akinek mint kiderül, fájdalmas múltja van, ugyanis törzsét, a Fekete Macskákat rabszolgasorba taszították és kemény bántalmazásnak volt kitéve. Főszereplőnk valahogy nem bír emlékezni előző életéből a nevére, majd Fran a “Shishou”, azaz Mester nevet adja neki, és ő lesz a használója. Majd Shishou és Fran félelmetes csapattá válván útnak indulnak, hogy igazságot szolgáltassanak az elnyomókkal szemben.

MEGTEKINTÉS: 95,927
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-09-28
STÚDIÓ: C2C
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Nightorizon-FanSub
FELTÖLTVE: 2022-09-30 16:35:30
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.