Uchuu Senkan Yamato 2199

Star Blazers: Space Battleship Yamato 2199

A Föld egykor zöld dombjait és gazdag kék óceánjait elhagyatott pusztasággá változtatta a terjeszkedő Gamilas Birodalom bolygóbombáinak könyörtelen támadása. 2199-re az emberiség a földalatti városok mélyére vonult vissza, hogy elkerülje a sugárzást. Azonban nincs veszve minden remény, hiszen a távoli Iscandar bolygó felajánlja a Földnek végső üdvösségét: a Cosmo Reverse System-et, amely képes helyreállítani a Föld besugárzott felszínét. Kétségbeesetten próbálják visszaszerezni ezt a technológiát az Iscandartól, a Föld Védelmi Erői maradék erőforrásait a Yamato-ba töltik – egy innovatív, korszerű csatahajóba, amely végtelen energiájú Wave Motion Engine-nel van felszerelve.

MEGTEKINTÉS: 5,626
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-05-25
STÚDIÓ: Xebec
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2022-09-30 18:52:20
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.