Mushikaburi-hime

Bibliophile Princess

Lady Elianna Bernstein az olvasás nagy rajongója - ami talán túlságosan is enyhe kifejezés, tekintve hogy ő maga, az édesapja és az idősebb bátyja igazából csak arra vágynak, hogy elvonuljanak a családi birtokukra és egész nap nyugodtan olvashassanak. Igen ám, de Elianna az udvari bemutatkozása során elnyeri a trónörökös, Christopher herceg tetszését, aki feleségül kéri a lányt. Bár Elianna egyáltalán nem rajong a házasság gondolatáért, a herceg felajánlja neki, hogy a feleségeként hozzáférést kap a ritka kötetek tárházának tartott Királyi Levéltárhoz. Eli úgy dönt, ez megér neki annyit, hogy Christopher kirakatmenyasszonya legyen, hiszen mi másért kérné meg valaki annak a lánynak a kezét, akit a "könyvtár szellemeként" ismernek az emberek?

MEGTEKINTÉS: 56,474
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-10-06
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Kazoku Subs
FELTÖLTVE: 2022-10-09 14:31:01
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-03-08 20:18:55

ez a legjobb animeeeeee!ha szabad ajánlanék még ilyen fajta animéket:7th loop.....,why is realiana ended up at the duke's mansion.Dr.elise(gekai elise)remélem ezek is elnyerik a tetszéseidet!

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.