Fuufu Ijou, Koibito Miman.

More than a married couple, but not lovers. (Fuukoi)

Egy olyan lánnyal kell párkapcsolatban élnem akit nem szeretek, azért, hogy a szeretett a lánnyal legyek később együtt... A harmadéves középiskolai diák, Yakuin Jirou azt remélte, hogy partnere lesz kötelező házassági tréning projektre Sakurazaka Shiori, aki szeretett gyermekkori barátja, és ugyanabba az osztályba jár, mint ő. A kötelező házassági tréning projekt, amely a házaspár gyakorlásáról szól: Ebben a gyakorlatban a tanulóknak be kell mutatniuk, hogy rendelkeznek a szükséges készségekkel ahhoz, hogy ellenkező nemű partnerrel élhessenek együtt egy évet, miközben bizonyos szintű harmóniát kell mutatniuk az őket minősítő videó felügyeletnek. De nem a diákok döntenek arról, hogy kivel fognak élni... Mert Sakuraza helyett Akari-val, egy népszerű gal lánnyal párosul... Akari viszont abban reménykedett, hogy összekerül Tenjinnel, egy nagyon népszerű sráccal az osztályból, akibe ráadásul szerelmes is... Reményeik kétszeresen szerte foszlanak, amikor megtudják, hogy Shiorit és Minamit együtt osztják be. Így vonakodva döntenek az együttműködés mellett, hogy bejussanak az első tízbe, ami jogot adna a partnercserére, ha mindkét pár beleegyezik. Ennek érdekében megtörténik az első csók Jirou és Akari között a cél érdekében...

MEGTEKINTÉS: 180,604
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-10-09
STÚDIÓ: studio MOTHER
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 12+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Frontline_FanSub
FELTÖLTVE: 2022-10-11 21:59:59
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-01-18 11:57:09

Ennek a sorozatnak nincs véletlenül folytatása, ha van, akkor létszives megírnátok nekem pliese?

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.