Shinmai Renkinjutsushi no Tenpo Keiei

Management of a Novice Alchemist

Miután szüleit banditák megölik, a fiatal Sarasa Feed egy árvaházba kerül, ahol megismerkedik az alkímia tekintélyes világával. Elhatározza, hogy néhai szülei nyomdokaiba lép, és független vállalkozóvá válik, ezért beiratkozik a Királyi Alkimista Akadémiára, hogy hivatalos alkimistaként képezze magát és szerezzen oklevelet.

Öt évvel később Sarasa elvégzi az intézményt, és majdnem megvalósítja álmát, mielőtt rájönne, hogy nincsenek meg hozzá a szükséges pénzeszközök. Kevés választása marad, így beéri egy olcsó üzlethelyiséggel a nyüzsgő fővárostól távol eső városban. A távoli vidéken az alattomos terep és a veszélyes szörnyek fenyegetése ellenére Sarasa elkezdi izgalmas új életét alkimistaként.

MEGTEKINTÉS: 26,711
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2022-10-03
STÚDIÓ: ENGI
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: animehungary.hu
FELTÖLTVE: 2022-10-12 00:57:19
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-02-19 23:37:30

Nem lesz 12. rész??

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.