Shokugeki no Souma

Food Wars! Shokugeki no Soma

Souma Yukihira édesapja, Jouichirou mellett főz, amióta az eszét tudja. Édesapja éttermének konyhafőnökeként éveket töltött kulináris szakértelmének fejlesztésével és új ételek kitalálásával, hogy meghökkentse vásárlóit. Arra vágyik, hogy túlszárnyalja apja képességeit, és egy napon átvegye az éttermet, de megdöbbenve veszi tudomásul, hogy Jouichirou bezárja az üzletet, hogy munkát vállaljon New Yorkban. Souma ahelyett, hogy az apjával tartana, beiratkozik a tekintélyes Tootsuki Kulináris Akadémiára, ahol a hallgatók mindössze 10 százaléka végez diplomát. Az iskola a „Shokugeki”-ről híres – a diákok közötti heves főzőversenyek gyakran a viták és viták rendezésére szolgálnak. Az akadémia brutális tanterve és kiélezett hallgatói létszáma várja a fiatal szakácsot, akinek meg kell tanulnia eligazodni az alattomos környezetben, ha esélyt akar adni álmai megvalósítására. De vajon elég-e a tudás önmagában ahhoz, hogy feljusson a csúcsra?

MEGTEKINTÉS: 144,445
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-04-04
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: Haru-subs
FELTÖLTVE: 2022-10-29 09:28:58
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.