Spriggan

Noé bárkája! E szó hallatán mindenkinek a Biblia vagy a régi hittanórája jut az eszébe. A Spriggan című animében pedig a Noé bárkája van a középpontban. Ugyanis hosszas keresgélés után rálelnek a bárkára az Ararát hegyen. Az ARCAM szervezet ezeket az ősi civilizációkat védik és titkolják a világ elől. De sajnos a Noé bárka által kibocsátott hatalmas energiát egy másik szervezet is észrevette, akiknek az élén egy furcsa kisfiú áll, akinek persze természetfölötti ereje van. De az ARCAM ezen szervezetek ellen használják a Spriggan-okat. A Sprigganok olyan elit katonák, akik biológiai úton fel vannak erősítve. Így erejük, gyorsaságuk, reflexük az átlagembernél sokkal jobb. Ominae, az anime főszereplője is egy ilyen katona. Már gyerekkora óta gyilkosságra nevelték (miután persze a szülei meghaltak). Az egyik ilyen akció közben megöl egy házaspárt hidegvérrel. Ettől kezdve megváltozik és az egész egységet legyilkolja. Nem sokkal később csatlakozik a már fent említett ARCAM szervezethez.

MEGTEKINTÉS: 4,987
TÍPUS: Film
KIADÁS: 1998-09-05
STÚDIÓ: Studio 4°C
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Animeaddicts
FELTÖLTVE: 2022-11-06 19:29:31
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.