Shokugeki no Souma: Shin no Sara

Food Wars! The Fourth Plate

A Tootsuki Kulináris Akadémián a Régiment de Cuisine néven ismert, nyolc-nyolc fős Shokugeki tombol a Central és a Souma Yukihira és Erina Nakiri által vezetett lázadó erők között. Noha az első összecsapásban lenyűgöző, tökéletes győzelmet arattak, a lázadókra felfelé ívelő csata vár, most ugyanis az Elit Ten Council többi tagjával kell szembenézniük. Tootsuki jövője forog kockán, Soumának és Erinának messze túl kell lépnie képességeik határain, felhasználva mindazt, amit mentoraiktól tanultak, és végül a baráti főzés során szerzett tapasztalataikból merítve kell győzelmet aratniuk.

MEGTEKINTÉS: 38,837
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2019-10-12
STÚDIÓ: J.C.Staff
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Guddo-FanSub
FELTÖLTVE: 2022-11-08 20:01:51
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-08-20 11:28:05

5.évad sajnos hiányzik :(

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.