Gundam Build Fighters

Bár a Gundam Plastic Models, ismertebb nevén Gunpla, a Mobile Suit Gundam animesorozat megjelenésével robbanásszerűen megnőtt a népszerűségben, jelenlétük elhalványult, mielőtt új céllal feltámadt volna. A Plavsky-részecskék erejének köszönhetően a rajongók most szembeállíthatják Gunpla-jukat másokkal egy virtuális valóság-stílusú csatában a legjobb versenyzőkkel az éves Gunpla World Tournamenten. Sei Iori, akinek édesapja egykor döntős volt a versenyen, arról álmodik, hogy egy napon maga is meghódítja a versenyt. Azonban bár Sei szakértő Gunpla építő, hiányzik belőle az a képesség, hogy hatékonyan harcoljon alkotásaival a tényleges csata során. Belép Reiji, egy titokzatos fiú, aki különös módon nem ismeri a társadalmat, de gyorsan megmutatja Seinek, hogy hatalmas képességei vannak a Gunpla csatákban. A két fiú úgy dönt, hogy egyesítik erejüket, hogy elsöpörjék a Gunpla világbajnokságot, és meghódítsák a Gunpla világot.

MEGTEKINTÉS: 1,738
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2013-10-07
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 0+
RÉSZEK: 25/25
FORDÍTÓ: Vundy
FELTÖLTVE: 2022-11-21 23:10:44
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2022-12-03 21:08:08

:)

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.