Domestic na Kanojo

Domestic Girlfriend

Fuji Natsuo egy átlagos diák, aki reménytelenül szerelmes népszerű fiatal tanárnőjébe, Hina Tachibanába. Egy nap barátai elhívják egy összejövetelre, hogy találkozzanak pár lánnyal egy másik iskolából. Az egyik lánynak nincs túl jó kedve és ezt Natsuo is észreveszi, próbálja felvidítani, de kevés sikerrel. A lány megkéri a fiút, hogy lógjanak el együtt és tegyen meg neki egy szívességet. A lányt Ruinak hívják és egy megdöbbentő kéréssel áll elő: Azt szeretné, hogy Natsuo szeretkezzen vele. Habár elsőre nem világos, hogy miért kér ilyet tőle, mert még alig ismerik egymást. Rui elmondja neki, hogy azért szeretne vele lefeküdni, hogy megtudja milyen is a szex, hogy tudjon róla beszélni és így a barátnői ne kezelhessék többé gyerekként. Natsuo megérti a lányt és végül belemegy. Úgy véli, ha megteszi, akkor ezzel el tudja felejteni tanárnője iránti érzéseit. Pár nap múlva apja bejelenti, hogy 10 év után újraházasodik, és amikor találkozik az új családjával, nagy meglepetésben lesz része, mivel új testvérei nem mások, mint Rui és Hina.

MEGTEKINTÉS: 82,143
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2019-01-12
STÚDIÓ: Diomedéa
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: LordSesshoumaru
FELTÖLTVE: 2021-07-24 00:14:01
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2024-03-24 13:46:55

Mikor lessz új évad?

CommentUser
2024-01-30 09:59:33

Eléggé érdekes a történet de nagyon jo

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.