Dragon Ball

A részekről
Az első 13 rész feliratos és a többi szinkronos . Ennek az oka: Az első 13 rész szinkrona már elveszett az idők során viszont, a többi részt egyszerűbb volt szinkronnal jó minőségben feltölteni.

Son Goku egy fiatal fiú, aki teljesen egyedül él az erdőben – egészen addig, amíg össze nem fut egy Bulma nevű lánnyal, aki a “Sárkánygömbök” nevű varázstárgyakat keresi. Mivel ezek a gömbök állítólag teljesítenek egy kívánságot annak, aki mind a hetet összegyűjti, Bulma azt reméli, hogy összegyűjtheti őket, és tökéletes fiú barátot kívánhat magának. Goku történetesen birtokában van egy Sárkánygömbnek, de Bulma szerencsétlenségére nem hajlandó megválni tőle, ezért a lány alkut köt vele: a fiú vele tarthat, ha kölcsönadja neki a Sárkánygömbjét. Így ők ketten elindulnak életük legnagyobb kalandjára. A kívánságot teljesítő gömbök sűrűn visszatérnek még a Dragon Ball anime történetének középpontjába.

Kalandjuk során nem maradnak egyedül. Útközben találkoznak az öreg Zseniális Teknőssel és leendő tanítványával, Krilinnel, aki Goku edző partnere lesz, hogy erősebb harcművésszé váljon a közelgő világbajnokságra. Azonban a Dragon Ball animében nem minden csak móka és kacagás; a Sárkánygömbök képessége, hogy bármilyen kívánságot valóra váltanak, olyanokat is érdekel, akik egy tökéletes fiú barátnál sokkal rosszabbat is kívánnának. Hogy megállítsák azokat, akik rosszra használnák a legendás Sárkánygömböket, újabb és újabb edzéseken mennek keresztül, hogy erősebb harcosokká váljanak, és újonnan szerzett erejüket arra használják fel, hogy segítsenek a körülöttük élő embereken.

MEGTEKINTÉS: 357,797
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1986-02-26
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 153/153
FORDÍTÓ: Naruto-Kun
FELTÖLTVE: 2023-01-03 23:34:34
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.