Koori Zokusei Danshi to Cool na Douryou Joshi

The Ice Guy and His Cool Female Colleague

Himuro egy irodai dolgozó, aki a természetfeletti lények fajához tartozik, különös erőkkel. Amikor mélyen koncentrál, tudat alatt belesodorja szegény munkatársait az Északi-sark közeli megjelenítésébe. Ennek ellenére, jeges erejével ellentétben, Himuro meleg és kedves ember. Szereti a virágokat és a macskákat, de sajnos egyikhez sem tud túl közel férkőzni. Himuro nagyon szereti kollégáját, Fuyutsukit, egy nyugodt nőt, aki tud egyszerű megoldásokat kínálni nem mindennapi problémáira. Amikor Fuyutsuki tesz valamit érte, Himuro szívében érzelmek hóvihara gyűlik össze, és nem veszi észre a tomboló hóvihart, amit az iroda padlóján okoz. Havas dührohamainak köszönhetően Himuro érzései Fuyutsukin kívül mindenki számára nyilvánvalóak. Azonban a hatalmas imádattól és vágytól táplálva Himuro kész mindent megtenni, hogy elfoglalja szívét.

MEGTEKINTÉS: 71,082
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-01-04
STÚDIÓ: Zero-G
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 12+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Amori
FELTÖLTVE: 2023-01-06 01:19:08
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

CommentUser
2023-02-02 10:11:46

Nagyon jól sikerült az anime. Nagyon várom a folytatását. További sok sikert a fordítóknak.

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.