Gintama 2.Évad

Gintama Season 2

A Gintama’ minden tekintetben méltó folytatása az első szezonnak. A történet ugyan most se halad túl sokat előre, de szerintem kevesen vannak, akik a sztoriért nézik a sorozatot. Azért hogy el ne feledkezzünk róluk, kedvenc rosszfiúink is tiszteletüket teszik egy rövid időre, de azt is megtudhatjuk ebből a szezonból, hogy kik Kabukicho valódi urai, hogy honnan származik Elizabeth, hogy milyen kellemetlen következményekkel járhat Gintoki számára egy túl jól sikerült görbe este, és még jó pár olyan dolgot, amit nem is biztos, hogy tudni szerettünk volna a szereplőkről. Akiknek tetszett az első sorozat, azok semmiképpen se hagyják ki a folytatást se!

MEGTEKINTÉS: 7,185
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2011-04-04
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 51/51
FORDÍTÓ: Saiyanrivals
FELTÖLTVE: 2023-01-07 18:05:15
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.