Gintama: Enchousen (3. évad)

Gintama: Enchousen

Az első és a második szezon között a Sunrise egy hosszabb szünetet iktatott a sorozatba, ezúttal azonban egészen más taktikát alkalmaztak, hogy időt nyerjenek maguknak. Az anime már korábban is megélt egy ismétlőszezont, amikor is új openingekkel és endingekkel felturbózva vetítettek újra válogatott részeket a sorozatból. Most is valami hasonlóval álltak elő, annyi különbséggel, hogy ezúttal új epizódokat is kevertek a régiek közé. A sorozatban nagyjából fele-fele arányban vannak ismétlések és az új részek, de mivel a vetítéskor nem voltak egyenletesen elosztva, így előfordult, hogy akár hónapokig nem volt új epizód, ami bizony elég frusztráló tudott lenni, ha az ember hétről-hétre követte az animét, de szerintem ez még mindig sokkal jobb stratégia volt, mint fillerekkel hígítani a történetet.

MEGTEKINTÉS: 1,952
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2012-10-04
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Saiyanrivals
FELTÖLTVE: 2023-01-07 23:02:00
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.