Kubo-san wa Mob wo Yurusanai

Kubo Wont Let Me Be Invisible

Junta Shiraishi középiskolás diáknak egyszerű célja van: kiteljesedő fiatalságot élni. Ennek a célnak az elérése azonban a vártnál nehezebbnek tűnik, mivel jelenlétének hiánya miatt a környezetében gyakran nem veszik észre. Valójában Shiraishi jelenlétének hiánya olyan súlyos, hogy az emberek azt hiszik, hogy a helye az osztályban mindig üres, és tévesen azt feltételezik, hogy gyakran kihagyja az iskolát. Még egy furcsa pletyka is elterjed az osztályban, miszerint azok, akik sikeresen kiszúrják Shiraishit, jó szerencsével lesznek megáldva aznap. Egyelőre csak Nagisa Kubo, a mellette ülő lány veszi észre a létezését. Sajnos azonban Kubo napi szinten szereti őt ugratni, és gyakran hozza példátlan és idegtépő helyzetekbe. Mivel azonban Kubo játékos bohóckodásai továbbra is érintik a vonakodó Shiraishit, hamarosan rájöhet, hogy fiatalsága talán nem is olyan unalmas, mint eredetileg gondolta.

MEGTEKINTÉS: 65,595
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-01-10
STÚDIÓ: Pine Jam
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Dark-Subs
FELTÖLTVE: 2023-01-15 10:26:42
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.