Shin Shinka no Mi: Shiranai Uchi ni Kachigumi Jinsei

The Fruit of Evolution: Before I Knew It, My Life Had It Made Season 2

A középiskolás Hiiragi Seiichi egy ostoba, ronda és kövér srác, legalábbis az osztálytársai mind így vélekednek róla. Így az sem éri meglepetésként, hogy amikor egy istenség közbenjárásával az egész osztály átkerül egy fantasy világba, ő az egyetlen, aki egyik csapathoz sem tud csatlakozni, és teljesen egyedül marad az erdő közepén. Szerencsére az istenség megkönyörül rajta, és kap egy különleges képességet, aminek segítségével - valamint az Evolúció Gyümölcsének rendszeres fogyasztásával - pár hónap alatt megerősödik. Aztán egy nap megjelenik előtte Saria, a piros nősténygorilla, akit Seiichinek a harcuk közben sikerül teljesen lenyűgöznie, így az előbb szerelmet vall a srácnak, majd miután ő is eszik az Evolúció Gyümölcséből, gyönyörű lánnyá változik át. És nem ő lesz az egyetlen szemrevaló nő Seiichi új életében...

MEGTEKINTÉS: 57,424
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2023-01-14
STÚDIÓ: Hotline
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: astrosub
FELTÖLTVE: 2023-01-22 11:25:52
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.