Katekyo Hitman Reborn!

Reborn!

Reborn az olasz Vongola család legjobb bérgyilkosa és azzal a feladattal megy Japánba, hogy Sawada Tsunayoshi házi tanítója legyen. Tsuna egy átlagos lúzer, a beceneve az iskolában "semmirekellő Tsuna". De miután Reborn beteszi a lábát az életébe, hirtelen minden összezavarodik körülötte. Reborn közli a fiúval, hogy ő lesz a következő főnöke a Vongola családnak, mivel az első Vongola főnök leszármazottja, és ezért fel kell készítenie. A módszer igen egyszerű: egy megfelelő pillanatban egy pisztollyal lelövi a fiút, de nem hal meg, mert ez egy különleges fegyver és töltény (Dying Will Bullet), amitől Tsuna meghal, de rögtön újjáéled és minden erejével azon lesz, hogy beteljesítse azt, amit a "halála" pillanatában megbánt.

MEGTEKINTÉS: 9,694
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2006-10-07
STÚDIÓ: Artland
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 203/203
FORDÍTÓ: UraharaShop
FELTÖLTVE: 2023-03-04 16:25:27
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.