Kidou Senshi Gundam: Dai 08 MS Shoutai

Mobile Suit Gundam: The 08th MS Team

A sztori az Egyéves Háború közepétől a háború végéig tart, amely a Zion és a Föderáció között zajlik. A háború hátterére nem térnék ki, mert hosszú lenne (és a sorozat szempontjából nem annyira fontos). Főhősünk, Shiro Amada, Föderációs tiszt. Aki történetünk elején úton van a kolóniáktól (lakható űrbázisok) a Földre, hogy bajtársaival teljesítse katonai szolgálatát a Zion elleni háborúban (ő személyesen parancsnoka lesz majd az egyik egységnek, a 8. Csapatnak). De félúton szemtanúi lesznek egy mobile suit csatának két pilóta közt. Shiro a Fed pilóta (a "Fed" a Föderáció becézése a sorozatban) segítségére siet egy nem egészen harcra készült gépezettel. Az akció eredménye az, hogy a szövetséges katona megmenekül, de az ő gépe megsemmisül (az ellenséges mobile suit-al együtt). Ezért egy, az űrben lebegő hajóroncsban talál menedéket (az ellenséges pilótával együtt). Bár nehezen, de elfogadják, hogy együtt kell működniük, ha túl akarják élni. Az alaphelyzet itt bontakozik ki, ugyanis az ellenséges pilóta egy Aina Sahalin névre hallgató nőszemély. És hogy miért is ez a bonyodalom? Azért, mert miután mindketten megmenekülnek, pozitív emléknek könyvelik el azt a kevés együtt töltött időt és nem tudják elfelejteni a másikat.

MEGTEKINTÉS: 2,956
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 1996-01-25
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: Akito92
FELTÖLTVE: 2023-03-04 23:06:15
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.