Yu-Gi-Oh! Toei Movie

Egy Aojama Sougo nevű félénk kisfiú egy párbaj során megszerezte a Red Eyes Black Dragon lapot, ami olyan potenciát ad azoknak, akik bátran párbajoznak. Azelőtt sose nyert még párbajt, de büszke lehet magára. Kaiba Szeto ragaszkodik egy párbajra, amit ellene szeretne megvívni. Sougo visszautasítja a meghívást, ezért Szeto érte küldi az egyik emberét, akitől Mutou Jugi és Dzsonoucsi Kacuja véd meg. Jugi Sougoval menekül, míg Kacuja feltartja Szeto emberét, de Jugiékat elkapja egy másik, aki ellopja a sárkány kapott, valamint Jugi Ezeréves Kirakóját. Sougo bevallja, hogy sose akarta elveszíteni a lapot, így Jugi párbajozik helyette Szeto ellen. Jugi el is megy a párbajra, visszakapja a Kirakóját, s Atemre változik. Szeto holografikus Párbaj Lemezével párbajoznak. A párbaj Jugi számára nem megy egykönnyen, mert Szeto beveti ellene a Kékszemű Fehér Sárkányát. Jugi megtalálja a paklijában a Vörösszeműt, amit Kacuja rakott be, de nem akarja használni, de Sougo biztatja, s nyer is.

MEGTEKINTÉS: 192
TÍPUS: Film
KIADÁS: 1999-03-06
STÚDIÓ: Toei Animation
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 6+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: Ranma, FeedTheGeek
FELTÖLTVE: 2023-03-13 01:47:53
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.