Yu-Gi-Oh! Film Hikari no Pyramid

Yu-Gi-Oh! Duel Monsters: Pyramid of Light

A történet a Yu-Gi-Oh 3. évada (Battle City Tournament – Alkatraz) után játszódik, melyben Motou Yugi legyőzte Kaiba Seto-t és Malik Isthart, ezzel megszerezve a három egyiptomi istenkártyát: Obeliszket, Ozíriszt és Rá-t, és megnyerte a Párbajkártya Királya címet. A film cselekménye viszont nem tartozik bele az eredeti sorozat cselekményszálába, attól különböző. A történet szerint, mikor Yugi megoldotta az Ezeréves Kirakó rejtélyét, akkor a Fáraó (Mou Hitori No Yugi, Other Yugi) mellett egy gonosz isten, Anubisz is feltámadt hamvaiból, és azon nyomban katasztrófát is okozott egy ásatáson. Domino városban egy egyiptomi kiállítás nyílik, közvetlenül a Battle City torunament befejezése után, ahol bemutatják Anubisz múmiáját, és egy a Fény piramisának nevezett tárgyat, ami nagyon hasonlít Yugi Ezeréves Kirakójához. Eközben Kaiba Seto nem nyugszik bele a vereségébe, és mindenáron meg akarja találni a módszert, hogy egyszerre legyőzhesse Yugi istenkártyáit. Ezért a Párbajkártya megalkotójához, Pegazushoz fordul, akitől egy párbaj során szerez is két kártyát. A Párbajszigetről azonnal visszatér Domino Citybe, és kihívja Yugit egy párbajra, amely párbaj – mint általában – az egész világ sorsáról dönthet.

MEGTEKINTÉS: 281
TÍPUS: Film
KIADÁS: 2004-08-13
STÚDIÓ: Gallop
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 1/1
FORDÍTÓ: FeedTheGeek
FELTÖLTVE: 2023-03-13 02:03:20
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.