Yu☆Gi☆Oh! 5D

Yu-Gi-Oh! 5D

A Yu-Gi-Oh! 5D’s cselekménye sok évvel a Yu-Gi-Oh! GX eseményei után játszódik, 2021-ben, New Domino City városában - itt már a párbajozás egy új módja, a Riding Duel zajlik. A főszereplő Yusei Fudo, aki a romos állapotú Satellite-ben lakik, ahol a lakosság hatalmas szegénységben él, egyetlen feladatuk New Domino City szemetének feldolgozása. Az ottaniaknak szinte lehetetlen bejutnia a gazdagok által lakott New Domino City-be, ám Yusei-nek mégis sikerül beszöknie. Eleinte csak egy cél hajtja: hogy legyőzze egykori barátját és a jelenlegi Párbajok Királyát, Jack Atlas-t, és hogy visszaszerezze tőle a Stardust Dragon kártyát.

MEGTEKINTÉS: 916
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-04-02
STÚDIÓ: Gallop
STÁTUSZ: Folyamatban
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 10/154
FORDÍTÓ: Ranma, FeedTheGeek
FELTÖLTVE: 2023-03-15 22:41:36
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.