Kurozuka

A 12 századi Japánban járunk, ahol Kuro Yoshitsune és az alattvalója, Benkei menekülésre kényszerültek Kuro testvérének trónfoglalása miatt. Kuro veszélyt jelent a frissen hatalmat szerzett testvérnek, ezért zombi jellegű, fél-holt orgyilkosokat küldet kettejük meggyilkolására. A két harcos az erdő mélyén egy fényt megpillantva annak irányába veszik útjukat, ahol egy gyönyörű nő, Kuromitsu házába botlanak. A titokzatos asszony megengedi a menekülő párosnak, hogy megszállhassanak ameddig csak jónak látják, azonban előtte megszabja azt a feltételt, hogy a ház mögötti hálószobájába egyiküknek sem szabad belépnie. Éppen ekkor Kuro megbetegedik, aminek hatására Benkei-nek el kell hagynia a szálláshelyüket, hogy gyógyszert tudjon szerezni a felettesének. Távolléte alatt Kuro és Kuromitsu egymásba szeretnek, míg egy nap az álmából felébredő fiatal harcos megszegve ígéretét a házigazda hálószobájának ajtajában megpillant egy hátborzongató titkot. A látvány Kuromitsu-t ábrázolja, amint egy gerendára fejjel lefelé felkötözött, teljesen véres testű férfiről nyalogatja le a vért...

MEGTEKINTÉS: 3,024
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2008-10-07
STÚDIÓ: Madhouse
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 17+
RÉSZEK: 12/12
FORDÍTÓ: AnimeAddicts
FELTÖLTVE: 2023-03-17 23:35:07
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.