Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi

Yashahime: Princess Half-Demon

A féldémon ikrek, Towa és Setsuna egy erdőtűz során elszakadnak egymástól. Miközben Towa kétségbeesetten keresi a testvérét, a jelenkori Japánba kerül, ahol Kagome öccse, Sota talál rá és felneveli. 10 évvel később az alagút, melyen keresztül Towa a jelenbe került, újra megnyílik, és így újra találkozhat a testvérével, aki időközben Kohakunak kezdett el dolgozni, mint démonölő. Sajnálatos módon Setsuna egyáltalán nem emlékszik Towára, ám összefognak, hogy Inuyasha és Kagome lányával, Morohával együtt téren és időn át megfejtsék az őket körbelengő rejtélyeket.

MEGTEKINTÉS: 42,253
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2020-10-03
STÚDIÓ: Sunrise
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 24/24
FORDÍTÓ: HaMITeam
FELTÖLTVE: 2023-03-18 21:41:57
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.