Classroom☆Crisis

A távoli jövőben Japán egy új, Negyedik Tokió névre keresztelt prefektúrát hozott létre a kolonizált Marson. Ezen belül található Kirishina városa, egy teljesen önálló közigazgatási terület, ami a Kirishina mamutvállalat irányítása alatt áll. A vállalat egy saját magánakadémiát is működtet a területén, ahová a jövő mérnökeit gyűjtik össze. Az iskola összes osztálya közül a legkülönlegesebb az A-TEC, amelynek tanulói nappal az általános tanulmányaikat folytatják, órák után pedig részt vesznek a vállalat fejlesztési projektjeiben. A történet kezdetén egy új diák érkezik az osztályba, akit már a Marsra tartó úton elrabolnak. Az A-TEC azonnal mentőakciót szervez a kiszabadítására, végül azonban az új srác, Kiryuu Nagisa több problémát jelent majd az osztály számára, mint korábban bárki.

MEGTEKINTÉS: 667
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2015-07-04
STÚDIÓ: Lay-duce
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 13/13
FORDÍTÓ: Kiseki-fansub
FELTÖLTVE: 2023-03-20 22:07:38
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.