Senjou no Valkyria

Valkyria Chronicles

A Valkyria Chronicles az 1930-as évek Európájában játszódik, ahol hatalmas háború dúl a Birodalmiak (Imperials) és a Szövetségesek (Federation) között, szám szerint ez a Második Európai Háború. A Birodalmi sereg megtámadja a Gallia határában található kicsiny falut, Bruhlt, ahol főhőseink egy része éppen tanyázik. Ennek a harcnak a következtében belekeverednek a háború szörnyűségeibe és elhatározzák, hogy mindenáron véget vetnek ennek a szörnyűségnek. Az események több szálon futnak, én jelenleg 3 fő szálat tudok elkülöníteni: a legendát, a háborút és a szerelemi szálakat. A legenda szerint: "Valamikor régen, a földek termékenyek voltak, az emberek pedig elégedetten éltek. Egy kapzsi ember azonban elvette az összes gyümölcsöt, gabonát és jószágot, az emberek pedig éhségtől sírtak. Sírásukat hallva megjelent egy bátor ember, és kék lángokkal ötvözött dárdájával átdöfte a kapzsi szívét.

MEGTEKINTÉS: 2,939
TÍPUS: Sorozat
KIADÁS: 2009-04-05
STÚDIÓ: A-1 Pictures
STÁTUSZ: Befejezett
BESOROLÁS: 13+
RÉSZEK: 26/26
FORDÍTÓ: AsakuraTeam
FELTÖLTVE: 2023-03-21 22:13:49
LINKEK: MAL
AnimeDrive fejlesztés/gyűjtés: LINK

HOZZÁSZÓLÁSOK

BE KELL LÉPNED A HOZZÁSZÓLÁSHOZ!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

×

GYŰJTÉS

Az oldalunk több videómegosztó portált használ mint tárhely a videóanyagok számára.. Nem feltétlenül vagyunk szimpatikusak ezen portálok számára így viszonylag gyakran (egyre gyakrabban) törlésre kerülnek a feltöltött videók.
Amikor törlődnek, az oldalon is elérhetetlenné válnak, a gyűjtéssel azt a célt próbáljuk teljesíteni hogy megfelelő hardveres infrastrukturánk legyen ahhoz hogy elérhetőek maradjanak a videóanyagok akkor is ha törlődnek a megosztóportálokról.

12 TB tárhely: ~15.000 Ft/hó (osztott)

18 TB tárhely: ~25.000 Ft/hó (dedikált)

36 TB tárhely: ~38.000 Ft/hó (dedikált)

Részletes/pontos árlista: www.appbox.co
Támogatni PayPal-on vagy ko-fi-n tudsz.
Ha más módon szeretnél támogatni, discord szerverünkönk tudsz elérni minket.